Acasă Politic FOTO // Ce funcție nouă are fostul ambasador al SUA la Chișinău

FOTO // Ce funcție nouă are fostul ambasador al SUA la Chișinău

0

Fostul ambasador al SUA în Chișinău, Dereck Hogan, a fost numit în funcția de asistent principal adjunct al secretarului de stat din cadrul Biroului pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al Departamentul de Stat.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a fost primul ambasador pe care diplomatul american îl întâlnește în această calitate.

„România rămâne unul dintre cei mai de încredere, stabili şi fermi aliaţi ai Statelor Unite în regiune. Din schimbul nostru de opinii a reieșit că Republica Moldova rămâne un punct de interes special pentru Statele Unite, fiind de asemenea un punct de interes foarte special și pentru România.
Momentul politic din Republica Moldova reprezintă fără doar și poate unul dintre cele mai însemnate evenimente ale acestui an: alegerea în funcția de Președinte a Maiei Sandu și alegerile parlamentare istorice din iulie, câștigate clar de forțele pro-europene cu un program promițător.
Eforturile de reformă și transformare instituțională sunt privite cu mult optimism atât de SUA, cât și de România, iar ambii parteneri au promis întregul sprijin în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova”, a precizat Andrei Muraru într-o postare pe Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.