Acasă Social FOTO // Caz șocant la Strășeni: Poliția investighează împușcarea unui cerb

FOTO // Caz șocant la Strășeni: Poliția investighează împușcarea unui cerb

0

Caz de braconaj în satul Lozova din raionul Strășeni. Un angajat al rezervației „Codrii”  a sunat la 112 şi le-a spus polițiștilor că în extravilanul localității a descoperit un cerb împușcat. Incidentul a avut loc weekendul trecut, scrie ziar.md.

„Poliția din Strășeni, a fost sesizată la 12 octombrie de către un angajat al rezervației ,,Codrii” precum că a depistat în extravilanul satului Lozova un cerb posibil împușcat. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit preliminar că în seara aceleiași zile, pădurarul aflat în rezervația naturală ,,Codrii”, a auzit o împușcătură, ulterior a depistat animalul omorât”, a declarat, marți, pentru Ziar.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni (IP), Mariana Didenco.

Cadavrul animalului a fost transmis pentru efectuarea expertizei și examinare către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

Polițiștii au inițiat un proces penal şi fac în continuare cercetări pentru a desluși cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Sursa foto: IP Străşeni

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.