Acasă Social FOTO // Bărbatul rămas fără permis la Comrat este șoferul Evgheniei Guțul

FOTO // Bărbatul rămas fără permis la Comrat este șoferul Evgheniei Guțul

0

Șoferul bașcanului Găgăuziei, Evghenia Guțul, a rămas fără permis de conducere, iar mașina a fost dusă la o parcare specială.

Oamenii legii au anunțat anterior că la Comrat a fost stopat șoferul unei mașini de model Skoda, care a fost fixată cu opt încălcări la camerele de supraveghere, depășind în fiecare caz limita de viteză, scrie pulsmedia.md.

„Bărbatului de 54 de ani i-au fost întocmite cinci procese-verbale. Șoferul a fost sancționat, iar pentru că a depășit numărul punctelor de penalizare, acestuia i-a fost ridicat permisul de conducere eliberat în România, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule”, se arată în comunicatul IGP.

Potrivit surselor pulsmedia.md, este vorba despre Vitalie Aramă. În pofida faptului că a rămas fără permis de conducere, acesta s-a deplasat cu Skoda spre Capitală, pentru a o duce pe Evghenia Guțul la o nouă ședință de judecată, la Judecătoria Chișinău.

În Capitală, după ce oamenii legii au stabilit că la volanul automobilului Skoda se află o persoană cu dreptul suspendat de a conduce un vehicul, mașina a fost transportată la parcarea specială de la Orhei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.