Acasă Social FOTO// Bărbat, prins în momentul în care ascundea droguri

FOTO// Bărbat, prins în momentul în care ascundea droguri

0

Un bărbat, care avea un comportament suspect și săpa jos lângă un copac, a fost reținut de carabinieri.

Cazul a avut loc pe 9 august, în sectorul Ciocana, în timp ce un echipaj patrula prin zonă.

Potrivit informațiilor, asupra bărbatului a fost depistat un pachețel verde, în care se află o folie de staniol, în interiorul căreia era o substanță albă asemănătoare drogurilor.

Totodată, în aceiași zi, în jurul orelor 20.00, pe strada Cetatea Albă din sectorul Botanica, patrula de carabinieri a stopat o persoană suspectă asupra căreia au fost depistate mai multe obiecte și aparate utilizate pentru a fuma substanțe stupefiante și anume sare.

În urma identificării, s-a dovedit că tânărul are 28 de ani și este domiciliat în orașul Bălți.

În ambele cazuri a fost solicitată grupa operativă din cadrul inspectoratelor de poliție teritoriale pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.