Acasă Extern FOTO // Avion rămas blocat sub pod: Cum s-a întâmplat accidentul

FOTO // Avion rămas blocat sub pod: Cum s-a întâmplat accidentul

0

Când vine vorba de avioane, oamenii se pot gândi fie că zboară sus pe cer, fie că sunt parcate într-un hangar în interiorul aeroportului. Cu toate acestea, într-un videoclip care a devenit viral, o aeronavă a fost văzută pe o autostradă, blocată sub un pod, stârnind multe reacții amuzante, transmite SafeNews.md cu referire la Protv.ro.

Într-un videoclip postat pe Twitter se poate observa cum avionul Air India fără aripi a fost văzut blocat sub un pod, în timp ce treceau mașini și autobuze.

Pe măsură ce videoclipul a început să circule pe scară largă, a lăsat pe mulți nedumeriți cum a ajuns acolo. 

În cele din urmă, compania națională de transport a clarificat că aeronava a fost radiată și casată. 

Incidentul s-a întâmplat când avionul casat, care a fost vândut, era transportat.

“Air India nu are nicio legătură cu aeronava”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Cu toate acestea, chiar dacă compania aeriană a spus că nu au nimic de-a face cu avionul, nu a oprit glumele pe rețelele de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.