Acasă Social FOTO // Accident tragic la Briceni: Un tânăr de 28 de ani...

FOTO // Accident tragic la Briceni: Un tânăr de 28 de ani a decedat

0

Un accident rutier s-a produs astăzi, 14 iunie, la Briceni. În urma unei lovituri, șoferul unui Chevrolet a decedat la fața locului. Pasagerele sale au fost transportate la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul rutier s-a produs astăzi, 14 iunie, în orașul Lipcani din raionul Briceni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 28 de ani, conducând un automobil de model Chevrolet, în curbă, având ca pasageri două femei de 23 și 31 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier, șoferul a decedat la fața locului, iar pasagerele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Alte circumstanțe se stabilesc.

Foto: Politia.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.