Acasă Social FOTO// Accident teribil la Cimișlia. O tânără de 23 de ani a...

FOTO// Accident teribil la Cimișlia. O tânără de 23 de ani a murit pe loc

0

O tânără a murit, după ce mașina cu care se deplasa a zburat de pe raseu și s-a răsturnat pe un câmp. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:38, în raionul Cimișlia, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Preliminar se cunoaște că tânăra de 23 de ani se afla într-un automobil de marca Hyundai Santa Fe, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 35 de ani.

Dânsul a făcut o manevră de depășire a altui vehicul implicat în trafic, însă a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp. În urma accidentului tânăra a murit pe loc, iar șoferul a ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul petnru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.