Acasă Social FOTO// Accident la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Alexandru cel Bun...

FOTO// Accident la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Alexandru cel Bun din centrul capitalei

0

Un tânăr a scăpat ca prin urechile acului, după ce mașina cu care se deplasa a fost proiectată de un alt automobil într-un stâlp de pe acostament. Coliziunea a avut loc noaptea trecută, la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Alexandru cel Bun din centrul capitalei.

În accident au fost implicate două automobile de marca Skoda și Toyota, iar preliminar vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului Skoda care nu a cedat trecerea celui de-al doilea automobil.

În urma impactului, Toyota a fost proiectată într-un stâlp și a fost grav avariată, însă din fericire nu au fost înregistrate victime și ncii persoane traumatizate.

Conform legislației în vigoare, șoferul care va fi găsit vinovat, riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.