Acasă Social FOTO// Accident în centrul capitalei! O ambulanță, care transporta un pacient suspect...

FOTO// Accident în centrul capitalei! O ambulanță, care transporta un pacient suspect de COVID, lovită de un „Opel”

0

Un accident rutier, cu implicarea unei ambulanțe, s-a produs ieri-seară la intersecția străzilor Ismail și Mihail Kogălniceanu din capitală. În ambulanță se afla un pacient suspect de COVID-19, care a fost preluat de un alt echipaj medical.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați la ora 19:53. Ajunși la fața locului, aceștia au stabilit că în accident au fost implicate ambulanța de marca „Mercedes” și o mașină de marca „Opel”.

La volanul ambulanței se afla un bărbat de 56 de ani, iar automobilul de marca „Opel” era condus de un șofer în vârstă de 36 de ani. În urma accidentului, persoane traumate nu sunt.

Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta în stabilirea tuturor circumstanțelor și care dintre șoferi se face vinovat. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1500 lei amendă.

Foto: Facebook/ AutomobilistMD

Foto: Facebook/ AutomobilistMD

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.