Acasă Extern FOTO // A venit iarna la munte. Ninge la Bâlea Lac, în...

FOTO // A venit iarna la munte. Ninge la Bâlea Lac, în Poiana Brașov și nordul Carpaților Orientali

0

În timp ce mai multe zone din România se află sub avertizări de ploi torențiale, la munte a venit deja iarna. Ninge la Bâlea Lac, în Poiana Brașov și nordul Carpaților Orientali, iar pe Transalpina s-a depus strat de zăpadă. Drumarii intervin în zonă cu un utilaj și cu material antiderapant, scrie observatornews.ro.

Stratul de zăpadă măsoară doi centimetri și ninge la stația meteo Bâlea Lac, situată la peste 2.000 de metri altitudine în Munții Făgăraș, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Drumarii au intervenit încă de duminică, pentru prima dată în această toamnă, pentru deszăpezirea DN7C – Transfăgărăşan.

„Vă rugăm să circulați cu prudență în zonele montane și țineți cont de condițiile meteo la planificarea deplasărilor!”, transmise Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Accesul la Bâlea Lac se poate face în această perioadă pe Transfăgărăşan sau cu telecabina, dacă sunt favorabile condițiile meteo.

Sursa foto: Meteoplus

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.