Acasă Sport Fotbal// Mourinho a refuzat să confirme venirea lui Bale la Tottenham

Fotbal// Mourinho a refuzat să confirme venirea lui Bale la Tottenham

0

Antrenorul lui Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a refuzat să confirme venirea fotbalistului galez Gareth Bale la formaţia sa, relatează L’Equipe.

„Este un jucător al lui Real Madrid şi eu nu vorbesc despre jucătorii altor cluburi (…). Nu comentez nişte ipoteze. Am încercat să-l transfer când eram la Real, preşedintele (Florentino Perez – n. r.) a ţinut cont de instinctul şi de cunoştinţele mele: după plecarea mea (în 2013 – n. r.) l-a adus. Nu este un secret şi Gareth ştie asta”, a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv, din turul 2 preliminar al Europa League.

Potrivit presei, Bale este tot mai aproape de o revenire la Tottenham.

Tot miercuri, Mourinho a spus că mijlocaşul francez Tanguy Ndombele nu are condiţia fizică necesară pentru a fi titular. Tehnicianul a amintit că luna trecută Ndombele a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Învingătoarea din meciul Lokomotiv Plovdiv – Tottenham va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu câştigătoarea partidei FC Botoşani – Shkendija (Macedonia de Nord). AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.