Acasă Social Fostul președinte Südzucker Moldova, Alexander Koss, este pilotul care s-a prăbușit cu...

Fostul președinte Südzucker Moldova, Alexander Koss, este pilotul care s-a prăbușit cu avionul la Vadul lui Vodă

0

Fostul președinte Südzucker Moldova, Alexander Koss, ar fi pilotul decedat în urma accidentului aviatic de la Vadul lui Vodă. Despre trecerea în neființă a acestuia a anunțat fostul prim-ministru, Pavel Filip, directorul general al companiei, scrie unimedia.md.

„Sunt profund întristat de plecarea din viață a lui Alexander Koss. A fost un om deosebit, un prieten și un exemplu de devotament pentru cei dragi. A fost un om care a pus pasiune în tot ce a făcut, atât în afaceri, cât și în viața de familie, și a inspirat prin felul său de a fi. Compasiune şi condoleanțe pentru familie, rude şi prieteni în aceste momente dificile. Dumnezeu să-l ierte”, a scris Pavel Filip pe rețele.

Alexander Koss, în vârstă de 69 de ani, deţinea pachetul acţiuni în mai multe companii din Republica Moldova. Iar timp de 20 de ani a fost speakerul Comitetului de conducere al ÎM Sudzucker-Moldova, unul din cei mai mari investitori străini în Republica Moldova.

Și Pilotul Sergiu Mocanu spune că persoana decedată în accidentul aviatic de la Vadul lui Vodă din această dimineață, este un coleg de al său, Alexandru. „A fost un om pătimit de zbor”, a declarat acesta într-un filmuleț pe rețele, în care a venit cu un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate.

Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova vine cu detalii despre accidentul aviatic din Vadul lui Vodă din această dimineață, 27 octombrie. „În aeronavă se afla o singură persoană – pilotul, iar după impact aceasta a luat foc”, conform reprezentanților Autorității, care menționează că „identitatea pilotului nu a fost confirmată oficial”.

Tragedie la Vadul lui Vodă. O persoană a murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o clădire de pe teritoriul bazei de odihnă „Speranța”, în această dimineață, a anunțat IGSU.


! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.