Acasă Social Fostul ministru al Educației – infectat cu Covid-19. Acesta este internat în...

Fostul ministru al Educației – infectat cu Covid-19. Acesta este internat în spital

0

Fostul conducător al ministerului de Educație, Igor Șarov anunță că se află la spital fiind infectat cu noul coronavirus. Mesajul vine după ce Eugen Doga a anunțat despre infectarea lui Șarov.

Vă mulțumesc pentru multiplele mesaje de încurajare. În aceste momente lupt și eu cu virusul COVID-19, dar datorită profesionalismului EROILOR zilelor noastre – MEDICII, urmez tratamentul prescris și sper ca foarte curând să revin la activitățile mele de suflet.
Urez multă sănătate tuturor și vă îndemn să aveți grijă de dumneavoastră, de cei dragi și de cei ce vă înconjoară”, a scris Igor Șarov pe Facebook.

Despre faptul că fostul ministru al Educației, Igor Șarov, se află internat la spital a anunțat luni, 30 noiembrie, maestrul Eugen Dodon, printr-un mesaj postat pe Facebook.

La 9 noiembrie, miniștrii desemnați de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în Guvernul Chicu, patru la număr, printre care și Igor Șarov, au fost revocați din funcții, după ce conducerea Partidului Democrat a anunțat că după alegerile din 15 noiembrie se va retrage de la guvernare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.