Acasă Uncategorized Fosta ministră a Sănătății, despre numărul mare de cazuri de COVID-19: „Nu...

Fosta ministră a Sănătății, despre numărul mare de cazuri de COVID-19: „Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1.000, apoi și 1.500”

0

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco s-a expus cu privire la noul record de cazuri de coronavirus în Republica Moldova. Potrivit acesteia, în scurt timp, mai exact în urma alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, numărul îmbolnăvirilor ar putea crește chiar și până la 1.500 de cazuri timp de 24 de ore. 

„Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1.000, apoi și 1.500. Cu cât mai aproape de alegeri, cu atât mai mult. La 1 noiembrie – un fel de Hîncești la scară națională. Cei cu buteliile de gaz sau alte daruri primite/plătite vor ieși la vot, căci ei nu prea au cum crede în nimic altceva decât rublă/leu/euro și 5G. Nu se face absolut nimic pentru a opri câtuși de puțin răspândirea virusului. Nimic”, a scris fosta ministră pe pagina sa de Facebook. 

868. Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1000, apoi și 1500. Cu cât mai aproape de alegeri, cu atât mai mult. La 1…

Posted by Ala Nemerenco on Saturday, September 26, 2020

Amintim că alte 868 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate sâmbătă, 26 septembrie în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a mai anunțat că 15 persoane au decedat din cauza noului tip de coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.