Acasă Social Florești: Cinci din șapte medici de la Urgențe s-ar fi izolat cu...

Florești: Cinci din șapte medici de la Urgențe s-ar fi izolat cu simptome de COVID-19. Șefa substației neagă informația

0

În ultimele zile, la Servicul Urgență Florești, din șapte medici la locul de muncă ies doar doi, ceilalți fiind izolați la domiciliu cu febră și alte simptome de COVID-19,scrie tv8.md. Potrivit sursei citate, deși un medic de pe ambulanță o asemenea situație,  șefa substației Asistență Medicală Urgentă Florești, susține că toți angajații lucrează în regim obișnuit și abia urmează să fie testați la coronavirus.

Femeia i-a asigurat pe jurnaliști că medicii care activează în substația pe care o conduce sunt dotați cu toate cele necesare și că nu duc lipsă de cadre.

În prezent, la Spitalul Raional Florești sunt internați patru pacienți suspectați de infectare cu coronavirus. Primul caz de infecție cu  COVID-19 la Florești a fost înregistrat săptămâna trecută. Victima s-a dovedit a fi un medic care activa pe ambulanță.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.