Acasă Social Fiica Zinaidei Greceanâi, rechemată de la Comisia economică euroasiatică

Fiica Zinaidei Greceanâi, rechemată de la Comisia economică euroasiatică

0

Guvernul a aprobat astăzi noi numiri în funcții.

Ruslan Bolboceanu a fost numit secretar de stat la Ministerul de Externe, iar Lilia Gantea este noul secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Tot astăzi, Executivul a aprobat cererea de demisie depusă de secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Tatiana Ivanicichina. Premierul Natalia Gavrilița a precizat că Ivanicichina pleacă la Banca Națională a Moldovei.

La propunerea ministrului de Externe, Oxana Greceanâi a fost rechemată din funcția de reprezentant al Republicii Moldova la Comisia economică euroasiatică, o structură a Uniunii Economice Euroasiatice.

Precizăm că Oxana Greceanâi este fiica Zinaidei Greceanâi și a fost numită în această funcție de fostul Guvern condus de Ion Chicu. Era vorba de o funcție nou-creată care a costat bugetul de stat cel puțin 10 000 de euro pe lună, spunea atunci Nicu Popescu.

jurnal.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.