Acasă Social Fiica unui medic din Ștefan-Vodă infectat cu COVID-19: Mama mea și alți...

Fiica unui medic din Ștefan-Vodă infectat cu COVID-19: Mama mea și alți medici infectați nu sunt tratați deloc

0

Fiica unui medic din Ștefan-Vodă infectat cu coronavisru a trimis un mesaj către Partidul Acțiune și Solidaritate în care roagă deputații să „bată clopotele”, fiindcă mama ei, ca și alți medici din raion, este infectată COVID-19 și nu primește tratamentul necesar.

Deputatul PAS, Radu Marian a publicat pe pagina sa de Facebook, textul trimis de fiica medicului.

„Mama mea este medic în Ștefan Vodă. Mai toți lucrătorii din spitalul raional sunt infectati cu covid-19, inclusiv mama. Lucrătorii infectați au fost internați la Căușeni, după care peste 1 zi au fost întorși toți la Ștefan Vodă în secția de boli infecțioase. Mulți din ei au nevoie de oxigen care nu este în secție , dar asta nu e tot. Culmea e ca nu au medicamente antivirale, antiretroviale și antimalarice care se folosesc pentru tratament la Chișinău! Adică nu tratează deloc. Va rog mult, sunați conducerea spitalului raional si aflați de ce e așa neglijenta si cine se face vinovat. Mama necesită oxigen prin mască și tratament adecvat, dar nu numai ea. Situația în raion și lipsa de tot ce este necesar va duce la multe pierderi omenești. Va rog mult, bateți clopotele! Eu fiind doctor, am plecat din țară ca multi alții unde am luat profesia, dar mama continua sa lucreze acasă. Ajutați-i și pe cei de la periferie să se facă dreptate.”

Marian susține că a sunat la numerele de telefoane afiaște pe site-ul spitalului din Ștefan-Vodă, dar nu răspundea nimeni!

„Asta în timp ce autoritățile umblă cu facilități pentru duty-free-uri , cumpără mașini de 30.000 euro și construiesc clădiri pentru poliție! Unde-i solidaritatea față de medici?”, scrie deputatul.

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.