Acasă Social Femeie spulberată mortal de un microbuz, la Orhei

Femeie spulberată mortal de un microbuz, la Orhei

0

O femeie a murit, după ce a fost lovit de un microbuz. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 22:30, în apropierea localității Ciocîlteni, din raionul Orhei, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani. Dânsa traversa strada în afara trecerii de pietoni când a fost lovită de un microbuz de model Mercedes Sprinter, al volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, femeia a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.