Acasă Politic Fără cumpărători pentru Metalferos. Chicu: ”Autoritățile vor mai tăia din preț”

Fără cumpărători pentru Metalferos. Chicu: ”Autoritățile vor mai tăia din preț”

0

Compania Metalferos a fost scoasă la privatizare fără succes. Nu s-au înregistrat doritori de a cumpăra acțiuni. Prin urmare, prim-ministrul Ion Chicu susține că autoritățile vor mai tăia din prețul inițial, transmite SafeNews.md.

„Nu sunt negustori la Metalferos. Nu se întreabă marfa. Vom mai scădea prețul. Nu pot să vă zic cu cât, că risc să nu pot vinde marfa. Vom vinde la cel mai bun preț, așa cum am vândut terenul de 70 de ari cu 23 de milioane. Nu veți găsi în istoria țării vândut un activ cu așa bani. Transparent, la ciocănaș”, a declarat premierul în cadrul unei emisiuni televizate.

Menționăm că Compania Metalferos a fost scoasă de două ori la privatizare, cu un preț minim de 3.230 de lei per valoare mobiliară, altfel spus, de 323 de ori mai mare decât valoarea nominală a acțiunilor. 

În total, este vorba de puțin peste 900 de milioane de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.