Acasă Extern Facebook a revenit: Zuckerberg și-a cerut scuze de la toți utilizatorii. Reacția...

Facebook a revenit: Zuckerberg și-a cerut scuze de la toți utilizatorii. Reacția internauților

0

Creatorul Facebook, Mark Zuckerberg a venit cu un mesaj către utilizatorii Instagram, WhatsApp şi Messenger după ce acestea și-au revenit la normal. Acesta și-a cerut scuze de la oameni pe pagina sa de Facebook, iar internauții l-au susținut în comentarii.

”Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi. Ştiu cât de mult contați pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi”, a scris Zuckerberg pe Facebook.

”Nu e nimic grav. Aceasta ne-a făcut să realizăm cât de importantă este comunicarea în viața reală”, i-a răspuns un utilizator lui Zuckerberg.

Reamintim că Facebook, Instagram și WhatsApp au fost ieri seara indisponibile pentru toți utilizatorii, asta după ce toate trei aplicații deținute de Facebook au picat. Totul a început, ieri, 4 octombrie, la ora 18:20.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.