Acasă Politic Explicația lui Bătrîncea pentru aparițiile lui Igor Dodon fără mască în public:...

Explicația lui Bătrîncea pentru aparițiile lui Igor Dodon fără mască în public: „Nimeni nu e sfânt. A fost prins de cineva”

0

Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Bătrîncea susține că șeful statului, Igor Dodon, poartă mască mereu, iar imaginile în care a apărut fără mască în sălile de clasă sau în compania copiilor și bătrânilor ar fi fost niște cadre prinse într-un moment nepotrivit. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Igor Dodon respectă regulile. A intrat în instituție cu mască, dar a fost prins de cineva. A fost prins într-o fază când n-a purtat mască. Nimeni nu este sfânt. Cu toții facem greșeli”, a declarat Bătrîncea.

În context, socialistul a dat asigurări că șeful statului își va lua concendiu în luna octombrie și va apela la o campanie electorală modestă:

„Dodon va avea o campanie electorală modestă. Fără publicitate și bildboald-uri, va merge mai mult în teritoriu, mi se pare o abordare corectă. El va lua concendiu în luna octombrie și va merge să lucreze în teritoriu fără girofar, cu mașina personală”.

Președintele Igor Dodon  a fost surprins de mai multe ori fără mască și încălcând distanța socială, recomandată de epidemiologi în contextul pandemiei COVID-19. Anterior, președintele a fost întrebat de ce nu poartă mască în timpul unor astfel de întâlniri. Șeful statului a dat de înțeles că nu a încălcat nimic printr-un astfel de gest. 

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.