Acasă Sport Echipa Petrocub Hâncești a fost eliminată din Liga Europei

Echipa Petrocub Hâncești a fost eliminată din Liga Europei

0

Petrocub Hâncești a pierdut și meciul retur cu Ludogoreț Razgrad în play-off-ul Ligii Europei. După ce a fost învinsă categoric în prima manșă cu scorul de 0-4, echipa moldovenească a pierdut și pe teren propriu cu 1-2, dar după ce a condus cu 1-0.

Hânceștenii au avut prima ocazie a meciului în chiar minutul 4. Dan Pușcaș a avut o incursiune pe partea stângă, a centrat la semi-înălțime, însă balonul nu a mai ajuns la Vladimir Ambros. Ludogoreț a replicat în minutul 11. Portarul Silviu Șmalenea a respins în corner execuția brazilianului Rwan Seco, scrie moldova1.md.

Același Șmalenea a mai intervenit o dată în fața altui brazilian Caio Vidal, iar în minutul 15, Dan Pușcaș a tras la colțul scurt, însă balonul a ajuns în plasa laterală.

Campioana Bulgariei putea deschide scorul în minutul 22. Brazilianul Son nu l-a putut învinge pe Smalenea dintr-o poziție ideală. Petrocubul a fost echipa care a deschis scorul peste 6 minute. Dan Pușcaș i-a pasat excelent lui Vladimir Ambros care a marcat în poarta apărată de olandezul Sergio Padt. 

Golul marcat a dat aripi hânceștenilor care își puteau dubla avantajul pe tabela de marcaj în minutul 40. Mihai Plătica a reluat cu capul, însă puțin pe lângă poartă.

Ludogoreț a început mitanul secund în atac, însă Șmalenea a fost sigur. Petrocubul a încercat pe contraatac, însă Ambros și Pușcaș nu au avut precizie la finalizare. Campioana Republicii Moldova a rămas în inferioritate numerică în minutul 58. Fundașul central Victor Mudrac a văzut de 2 ori cartonașul galben în câteva zeci de secunde și a fost eliminat. 

Ușor-ușor oaspeții au pus stăpânire pe joc și au amenințat poarta hânceștenilor. Inevitabilul s-a produs în minutul 75. Spas Delev a profitat de eroare în defensiva echipei conduse de Andrei Martin și a restabilit egalitatea. Același Delev putea înscrie și în minutul 86, însă a trimis balonul în bara transversală.

Ludogoreț a marcat golul victoriei în minutul 90+3 prin brazilianul Rick. Scor final 1:2. În aceste condiții, Petrocubul a fost eliminat din Liga Europei și va juca în grupa unică a Ligii Conferințelor. Hânceștenii își vor afla adversarii, vineri, 30 august, când este programată tragerea la sorți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.