Acasă Economic Dumitru Alaiba: Memorandumul semnat cu Emiratele Arabe Unite, un pas mare

Dumitru Alaiba: Memorandumul semnat cu Emiratele Arabe Unite, un pas mare

0

Memorandumul cu Parcul de Cercetare, Tehnologie şi Inovare din Sharjah (EAU), semnat în cadrul Moldova Digital Summit, desfăşurat la Chişinău, va deschide noi oportunităţi pentru companiile moldoveneşti.

Ministrul Dezvoltării Economice şi Digitalizării, Dumitru Alaiba, consideră că acest document oferă noi oportunităţi pentru companiile autohtone, scrie Infotag.

„Companiile moldoveneşti îşi vor spori competitivitatea, vor avea acces la noi investitori şi fonduri de investiţii. Ele vor putea să-şi promoveze serviciile şi produsele pe noi pieţe. Acesta este un pas mare şi important pentru a susţi ne companiile moldoveneşti din sectorul IT şi pentru a atrage investiţii străine”, a declarat ministrul în faţa reporterilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.