Acasă Social Dragoste pentru o seară: O tânără a lăsat un bărbat fără telefon...

Dragoste pentru o seară: O tânără a lăsat un bărbat fără telefon și portmoneu

0

O tânără a fost reținută de oamenii legii, după ce a petrecut o noapte cu un bărbat pe care l-a lăsat fără portmoneu. Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, despre acest caz, oamenii legii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, care s-a plâns că i-a fost furat telefonul și portmoneul cu bani din apartament. 

Polițiștii Secției investigații infracțiuni ai Inspectoratului Centru, s-a stabilit că persoana suspectă ar fi o cunoscută de-a victimei, în vârstă de 29 ani,  din Bender.

„În cadrul acțiunilor procesual penale,  aceasta şi-a recunoscut vinovăția, comunicând că aflându-se  în ospeție la bărbat,  au consumat băuturi alcoolice, iar dimineața în timp ce acesta dormea, a sustras bunurile  după care a plecat la o rudă în raionul Ștefan Vodă. Tânăra nu este la prima abatere de la lege,  anterior fiind cercetată pentru infracțiuni similare”, se arată în comunicat.

Suspecta  este cercetată pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.