Acasă Social Două persoane, găsite moarte fără suflare în casele lor

Două persoane, găsite moarte fără suflare în casele lor

0

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-un apartament. Descoperirea macabră a avut loc în amiaza zilei pe strada Academiei din sectorul centru al capitalei.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul a fost găsit după ce a fost deblocată ușa locuinței. Victima s-a dovedit a fi proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 77 de ani.

Un caz similar a avut loc în această dimineață în orașul Anenii Noi, unde într-un apartament, la fel după ce a fost deblocată ușa locuinței, a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 58 de ani.

Preliminar, pe suprafața cadavrelor nu au fost depistate urme de moarte violentă, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care au murit cele două persoane.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.