Acasă Social Două persoane au murit, în ultimile 24 de ore, în raionul Ștefan...

Două persoane au murit, în ultimile 24 de ore, în raionul Ștefan Vodă, după ce s-ar fi strangulat

0

Două persoane au murit, în ultimile 24 de ore, în raionul Ștefan Vodă, după ce s-ar fi strangulat. Tragediiile au avut loc în localitățile Antonești și Carahasani, din același raion.

În primul caz, este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, despre moartea căruia poliția a fost alertată în această dimineață, în jurul orei 06:00.

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit strangulat de o bară metalică, din marginea satului Antonești.

„Preliminar, la fața locului, medicii-legiști au examinat cadavrul, însă nu a fost depistat niciun semn de moarte violentă. Totodată, polițiștii au mai stabilit că acesta locuia împreună cu părinții și fratele mai mare, iar anterior tentative de suicid nu a mai avut. Ultimul se afla în vizorul poliției. Făcea abuz de băuturi alcoolice. Bilețel de adio nu a lăsat”, ne-a spus Bețivu.

Cel de al doilea caz a avut în amiaza zilei de ieri, 03 iunie, în localitatea Carahasani, raionul Ștefan Vodă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit strangulat de uşa de la canalul de evacuare a fumului de la sobă, fără semne vizibile de moarte violentă.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.