Acasă Social Două decese noi provocate de COVID-19. Bilanțul ajunge la 219 cazuri

Două decese noi provocate de COVID-19. Bilanțul ajunge la 219 cazuri

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), anunță despre înregistrarea a încă două decese provocate de COVID-19. Astfel, bilanțul deceselor în urma infectării cu COVID-19 ajunge în R. Moldova la 219 cazuri.

Una dintre noile victime ale COVID-19 este o femeie de 64 de ani din raionul Ceadîr-Lunga. Aceasta a fost internată în stare gravă la data de 11 mai, la spitalul raional Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident cerebrovascular acut.

Cel de-al doilea caz de deces anunțat de autorități a avut loc la Bălți. este vorba despre o femeie de 63 ani, din Bălți, care a fost internată la data de 16 mai, la spitalul din Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezidate morbidă, edem cerebral.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 6138 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.