Acasă Politic Dorin Recean, la Drochia: Vom continua să sprijinim antreprenoriatul local

Dorin Recean, la Drochia: Vom continua să sprijinim antreprenoriatul local

0

Aflat în raionul Drochia, prim-ministrul Dorin Recean a cunoscut o afacere de familie, specializată în fabricarea mobilei pentru birou, magazin și casă.

Compania „Tudnord-Lux” a fost fondată de Tudor Cecan în anul 2006. În prezent, în sediul nou activează 20 de persoane din Drochia, Pelinia, Țarigrad și Cotova. 

Datorită utilajelor moderne, mobila produsă din lemn natural, fibre de lemn și laminat este de o calitate superioară. Aceasta se confecționează exclusiv la comandă pentru cetățenii din regiune, dar și din întreaga țară.

Prim-ministrul Dorin Recean a apreciat perseverența și dedicarea angajaților companiei, accentuând că fabrica reușește să susțină comunitatea locală și să creeze locuri de muncă.

„Guvernul va continua să sprijine antreprenoriatul local, oferind oportunități pentru dezvoltare și politici țintite să sporească creșterea economică”, a spus premierul Dorin Recean. 

Foto: Gov.md

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.