Acasă Comunicate de presă Doi bărbați aflați în căutare națională, reținuți de polițiștii de frontieră

Doi bărbați aflați în căutare națională, reținuți de polițiștii de frontieră

0

Doi bărbați aflați în căutare națională au fost reținuți de polițiștii de frontieră. Unul din bărbați este învinuit pentru trecere ilegală a frontierei de stat, iar celălalt că și-ar fi falsificat documentul de călătorie pentru a i se autoriza ieșirea din țară, transmite SafeNews.md.

Primul bărbat aflat în căutare, originar din raionul Drochia, a comunicat că știa despre faptul că se afla în căutare, avea intenția de a veni pentru a-și achita amenda, însă tot a amânat.

Un alt conațional a fost reținut pentru pentru falsificarea actelor oficiale. Acesta este originar din raionul Orhei și a fost reținut în municipiul Bălți,

Audiat, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu cunoștea despre faptul că se află în căutare și nu avea cum să primească vreo citație pentru că nu locuia la adresa indicată în acte. 

Acum ceva timp, aceasta a încercat să părăsească teritoriul Republicii Moldova cu documentul de călătorie în care era modificată dată expirării. Motiv pentru care este documentată penal.

Pentru preluarea procedurii de urmărire penală, ultimul învinuit a fost prezentat Procuraturii raionului Ocnița, iar celălalt este reținut pentru 30 de zile și informați reprezentanții Procuraturii raionului Briceni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.