Acasă Politic Dodon vrea să sărbătorească 9 mai pe 24 august

Dodon vrea să sărbătorească 9 mai pe 24 august

0

Starea de urgență îl pune pe gânduri pe Igor Dodon, astfel că acesta vrea să amâne parada de 9 mai pentru data de 24 august. Afirmațiile au fost făcute chiar de șeful statului în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la postul N4.

Eu cred că vom avea discuții la acest capitol cu colegii. Dar, cel mai probabil, evident că nu pot fi niciun fel de marșuri nici de 1 mai, nici de 9 mai. Cel mai probabil vom fi în situația în care vom propune societății ca marșul Victoriei, de 9 mai să-l organizăm, de exemplu, pe 24 august, atunci când e Ziua eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă. Știu că și unele țări, inclusiv CSI, examinează asemenea scenarii. Unele restricții de măsuri în masă urmează a fi menținute. De aceea, măsurile în masă pentru perioada următoarelor luni, marșuri, evenimente mari, concerte, ziua copiilor, vor fi nu anulate, dar amânate”, a declarat Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.