Acasă Politic Dodon: Pentru inaugurarea Arenei Chișinău ar mai fi nevoie de zeci de...

Dodon: Pentru inaugurarea Arenei Chișinău ar mai fi nevoie de zeci de milioane de lei

0

Pentru inaugurarea Arenei Chișinău ar mai fi nevoie de zeci de milioane de lei pentru investiții, bani pe care statul nu îi are.

Astfel, cel care ar putea să își asume cheltuielile e investitorul, iar ulterior banii să fie achitați în rate din bugetul statului.

Declarația aparține președintelui Igor Dodon care propune modificarea contractului cu investitorul.

„Acolo sunt necesare zeci de milioane de lei investiții, bani pe care statul nu îi are. Să introducem niște modificări în contract ca investitorul să aibă aceste cheltuieli, iar noi să achităm în rate. 

Trebuie finisată până la sfârșitul  anului, pentru că vom avea probleme în martie, pentru că va trebui să investim mai mult. Arena e gata în proporție de aproape 90%. Au rămas doar căile de acces”, a declarat Dodon.

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.