Acasă Politic Dodon CONFIRMĂ vizita la Moscova, după ce Usatîi a anunțat venirea secretă...

Dodon CONFIRMĂ vizita la Moscova, după ce Usatîi a anunțat venirea secretă a acestuia: „Voi discuta intensificarea relațiilor moldo-ruse”

1

Președintele Igor Dodon se află în vizită la Moscova pentru a discuta cu oficialii ruși despre intensificarea relațiilor cu Federația Rusă. Despre asta a anunțat Dodon pe pagina sa de facebook. Asta după ce liderul de la Bălți, Renato Usatîi, a declarat că președintele s-ar afla într-o vizită secretă la Moscova pentru a-i convinge pe unii lideri de la Kremlin să îl susțină la alegerile prezidențiale din această toamnă. 

„Întreprind o scurtă vizită de lucru la Moscova unde intenționez să mă întâlnesc cu oficiali ruși pentru a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun.
Astfel planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, a scris Dodon. 

Precizăm că liderul de la Bălți, Renato Usatîi, a scris pe pagina de facebook că Dodon a plecat în secret la Moscova și că ar intenționa să îi convingă pe unii lideri de la Kremlin de presupusa sa victorie de neînlocuit la alegerile prezidențiale și de necesitatea sprijinului din partea Moscovei. 

MAI MULTE DETALII: Renato Usatîi: „Igor Dodon ar fi plecat în secret la Moscova să îi convingă pe unii de necesitatea sprijinului din partea Kremlinului”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.