Acasă Social DOC // Ziua Națională a Vinului, anulată din cauza numărului de cazuri...

DOC // Ziua Națională a Vinului, anulată din cauza numărului de cazuri COVID-19

0

Ziua Națională a Vinului a fost anulată în acest an din cauza numărului în creștere de cazuri pozitive COVID-19. Anunțul a fost făcut de Oficiul Național al Viei și Vinului.

„Stimaţi reprezentanţi ai sectorului vitivinicol, susţinători şi promotori ai vinului moldovenesc,
Vă aducem la cunoştinţă că, în contextul pandemic, întru prevenirea răspândirii infecţiei COVID-19 (SARS-COV-2), toate evenimentele publice, festive, vor fi anulate, inclusiv Ziua Naţională a Vinului.
Ziua Naţională a Vinului e mai mult decât un eveniment şi chiar dacă nu ne întâlnim anul acesta în PMAN, vă suntem aproape, cinstind tradiţiile moldoveneşti, mândri de produsul care ne duce faima în toată lumea – vinul şi brandul de ţară Wine of Moldova!
Aveţi grijă de voi şi de cei dragi”, se arată în mesajul Oficiului Național al Viei și Vinului.

Potrivit informațiilor, în perioada 6-12 septembrie au fost înregistrate 4.593 de cazuri de COVID-19, înregistrând o creștere de 42,0% față de săptămâna trecută.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.