Acasă Politic DOC// Vicespeaker: Pentru deputații PSRM-PDM e mai importantă ședința de la Președinție,...

DOC// Vicespeaker: Pentru deputații PSRM-PDM e mai importantă ședința de la Președinție, decât bunăstarea și sănătatea oamenilor

0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi se arată indignat de faptul că reprezentanții coaliției majoritare formată din PSRM și PDM, au preferat să dea curs invitației la ședința de la Președinție, în detrimentul unor proiecte de legi ce necesită avizul Comisiei Politică Externă, care din lipsă de cvorum, ele nu au fost aprobate.

Miniștrii roagă deputații din Comisia Politică Externă să avizeze două proiecte foarte necesare, unul privind livrarea medicamentului pentru combaterea COVID-19, iar deputații care i-au votat pe acești miniștri nu s-au prezentat. Pentru deputații PSRM-PDM e mai importantă ședința de la Președinție, unde am înțeles că se află acum, decât bunăstarea și sănătatea oamenilor. Cetățenii nu merită așa guvernare iresponsabilă. Rușine!

Din lipsă de cvorum Comisia nu a aprobat cele două proiecte urgente din agenda!
1. Inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului, întocmit prin schimb de note, între Guvernul Republicii Moldova și Oficiul ONU pentru Servicii de Proiect privind livrarea medicamentului ”Avigan” (favipiravir) în formă de ajutor de urgență pentru combaterea infecției COVID-19 oferit de Guvernul Japoniei.
2.Inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului de Împrumut între Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică. ” a scris Mihai Popșoi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.