Acasă Social DOC// Ultimele date: Țările care (nu) primesc cetățeni ai R. Moldova

DOC// Ultimele date: Țările care (nu) primesc cetățeni ai R. Moldova

0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a actualizat alertele de călătorie pentru mai multe state, conform situație din 7 august, transmite zdg.md.

Astfel, cetățenii R. Moldova pot merge liber în Turcia, Albania și Iran. Restul țărilor mențin hotarele închise sau impun anumite reguli, cum ar fi prezentarea unui test la COVID-19 cu rezultat negativ sau autoizolarea pentru perioada de 14 zile.

Pentru cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-19, MAEIE recomandă monitorizarea actualizărilor publicate pe paginile web și Facebook ale misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare din statele de reședință. Lista poate fi accesată aici.

ZdG.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.