Acasă Justiţie DOC// Tauber, către vicepreședintele CEC, Pavel Postică: ”Nu vei fi șef toată...

DOC// Tauber, către vicepreședintele CEC, Pavel Postică: ”Nu vei fi șef toată viața și vei răspunde, conform Legii, pentru toate abuzurile și falsurile comise în toată perioada misiunii”

0

Noi acuzații împotriva lui Pavel Postică, vicepreședintele CEC, care potrivit deputatei Marina Tauber ar fi făcut declarații false în instanța de judecată unde se examinează acuzațiile împotriva ultimei, dar și a Partidului „Șor” . În acest sens, Marina Tauber a venit cu o postare pe rețelele de socializare.

În preajma noului proces de judecată, la care funcționarul despre care voi vorbi mai jos va continua să depună mărturie împotriva noastră, vreau să scriu această postare pentru „istorie”.
Faceți cunoștință cu Pavel Postică, sluga Maiei Sandu de la CEC – unul dintre cei mai mari mincinoși și manipulatori care au existat vreodată pe acest pământ, a scris Tauber.

Potrivit parlamentarei, Postică a făcut declarații false în instanța de judecată.

Zilele trecute Postică a făcut declarații false în instanța de judecată unde se examinează acuzațiile împotriva mea și a Partidului „Șor”, așa cum face acest om de fiecare dată când folosește metodele sale murdare pentru a elimina concurenții doamnei sale.
El a declarat că nu știe de ce și cum Partidul ”Șor” a rămas fără cont bancar în 2021, abuz care, alături de alte falsuri, a fost folosit pentru a-l elimina ulterior din cursa electorală de la Bălți, precizează deputatul.

În acest sens, Tauber a atașat și unele documente.

Prezentăm mai jos dovezi – de câte ori am solicitat CEC -ului și altor instituții să rezolve problema contului bancar, însă aceste petiții au fost complet ignorate.
Da, Postică, pentru a mia oară îți repet: a fi șef e o întâmplare, a fi OM e lucru mare!
Nu vei fi șef toată viața și vei răspunde, conform Legii, pentru toate abuzurile și falsurile comise în toată perioada misiunii tale la CEC. Îți promit!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.