Acasă Social DOC // Protest: Lista microbuzelor de linie care nu vor circula pe...

DOC // Protest: Lista microbuzelor de linie care nu vor circula pe 23 februarie

0

După ce Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a anunțat că organizează un protest, mai multe companii de transport privat s-au alăturat. Astfel, marți, 23 februarie, zeci de rute municipale din Chișinău nu vor activa, transmite SafeNews.md cu referire la stiri.md.

„Noi dorim să îndeplinim cerințele hotărârii N 45 CNESP din 14.02.21, dar nu avem așa posibilități financiare. În condițiile actuale, activitatea transportului urban de pasageri este nerentabilă. 

Iar la îndeplinirea cerințelor din hotărârea sus-numită avem nevoie de surse financiare adăugătoare”, se arată într-o scrisoare comună semnată de mai mulți transportatori privați din municipiul Chișinău. 

Scrisoarea a fost adresată Consiliului Municipal Chișinău, primarului general, dar și șefului Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicații a Primăriei Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.