Acasă Politic DOC// PAS cere PG-ului și ANI-ului să verifice dacă Igor Dodon este...

DOC// PAS cere PG-ului și ANI-ului să verifice dacă Igor Dodon este implicat în îmbogățirea fratelui său

0

Deputatul PAS, Dan Perciun, a solicitat azi, 12 august, Procuraturii Generale și Agenției Naționale pentru Integritate să verifice dacă îmbogățirea recentă a fratelului lui Igor Dodon are vreo legătură cu deținerea de către acesta a funcției de președinte.

Potrivit sesizării, înainte de 2017, Alexandru Dodon raporta venituri și averi extrem de modeste.

Însă în ultimi 3 ani acesta a devenit un investitor major în afaceri legate de agricultură, colectarea deșeurilor, publicitate și imobiliare în Rusia.

„Înainte de 2017, Alexandru Dodon raporta venituri și averi extrem de modeste. Însă în ultmii 3 ani acesta a devenit un investitor major în afaceri legate de agricultură, colectarea deșeurilor, publicitate și imobiliare în Rusia. Există o suspiciune rezonabilă ca acesta este un simplu interpus și afacerile sunt de fapt ale lui Igor Dodon”, se arată într-un comunicat al PAS. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.