Acasă Politic DOC // Parlamentul se reunește în ședință la ora 15:00. Ordinea de...

DOC // Parlamentul se reunește în ședință la ora 15:00. Ordinea de zi

0

Decizie de ultimă oră a Biroului Permanent. Parlamentul se reunește într-o nouă ședință plenară la ora 15:00. Sesiunea nu a fost anunțată anterior și a fost luată într-o ședință de urgență a Biroului Permanent anunțată în grabă la ora 12.00, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

Despre ședința Biroului a scris deputatul PAS, Sergiu Litvinenco. Legislatorul spunea că „la 12.00 are loc ședința noului Birou permanent al Parlamentului unde coaliția Dodon-Șor deține majoritatea. Interesant ce pun la cale. Fac vreo ședință de Parlament azi? Dacă da, au uitat să aprobe ieri vreo schemă corupțională? Şi o vor face azi?”, se întreba Litvinenco.

Serviciul de presă al Parlamentului nu a fost informat despre această ședință, iar ulterior a fost făcut anunțul despre ședința de la ora 15.00, iar pe site-ul legislativului s-a publicat ordinea de zi. Este vorba despre o sesiune ce se va desfășura astăzi, 4 decembrie și luni 7 decembrie.

Ordinea de Zi sesiunea 4-11… by Ziarul de Gardă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.