Acasă Justiţie DOC // Miercuri ar putea fi anunțat concurs pentru funcția de șef...

DOC // Miercuri ar putea fi anunțat concurs pentru funcția de șef al PCCOCS! Subiectul, pe agenda CSP

0

Urmează a fi anunțat concurs pentru ocuparea funcției de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Subiectul se regăsește pe agenda de miercuri, 24 iulie, a Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), scrie tv8.md

Pe agenda ședinței CSP mai figurează un subiect privind un ordin al procurorului general cu privire la asigurarea interimatului funcției de adjunct interimar al procurorului – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, dar și alte patru subiecte.

În prezent, PCCOCS este condusă de un șef interimar – procurorul Victor Furtună, numit în funcție în ianuarie 2023. Victor Furtună este procurorul care a condus reținerea fostului procuror general, Alexandru Stoianoglo. CSP i-a încredințat interimatul după ce a respins candidatura lui Serghei Russu, fost șef interimar al PCCOCS, înaintat de Ion Munteanu, pe atunci procuror general interimar, acum șef al PG. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.