Acasă Politic DOC// Litvinenco: Dodon pregătește fraudarea alegerilor și prin intermediul Moldsilva

DOC// Litvinenco: Dodon pregătește fraudarea alegerilor și prin intermediul Moldsilva

0

Agenția „Moldsilva” este încă o pârghie prin care Igor Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale din toamnă, avertizează deputatul PAS, Sergiu Litvinenco. Potrivit lui, Guvernul a modificat Legea privind numirea în funcție a șefilor de ocoale silvice și acum aceștia vor fi numiți de directorul „Moldsilva”, care este „omul lui Dodon”.

„Șefii de ocoale silvice sunt cei cărora li se subordonează pădurarii. Altfel spus, prin intermediul acestei modificări, omul lui Dodon va pune în funcție toți șefii de ocoale silvice din țară, iar aceștia, la rândul lor, vor avea grijă ca toți pădurarii din această țară să se implice plenar în campania lui Dodon. Pentru Dodon nu contează nici că modificarea operată la Hotărârea Guvernului nr.150/2010 contravine legii – Legea nr.246/2017 cu privire la întreprinderea de stat şi întreprinderea municipal spune expres că administratorul este cel ce numește în funcție angajații întrepriderii de stat. Nu șeful Moldsilva, nu Dodon, ci administratorii”, scrie Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Deputatul spune că opoziția va identifica soluții pentru a contesta hotărârea „ilegală”.

„Dar, în afară de asta, trebuie să-i spunem lui Dodon de fiecare data și la fiecare ocazie să înceteze să trișeze și să lupte cinstit, or cetățenii acestei țări nu îi vor permite să fraudeze și aceste alegeri așa cum le-a fraudat împreună cu Plahotniuc pe cele din 2016”, a mai declarat Litvinenco.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.