Acasă Justiţie DOC// În urma mediatizării cazului, ședințele de judecată de la Judecătoria Buiucani...

DOC// În urma mediatizării cazului, ședințele de judecată de la Judecătoria Buiucani se vor desfășura într-un alt sediu

0

Ședințele de judecată programate spre examinare în cadrul actualului sediu Buiucani al Judecătoriei Chișinău, de pe bulevardul Ștefan cel Mare 200, vor fi desfășurate în sediul Judecătoriei Chișinău de pe strada Mihai Viteazu 2. Măsura va fi aplicată până la sfârșitul perioadei de urgență.

În caz de necesitate stringentă, ședințele de judecată ar putea avea loc și în alte sedii ale Judecătoriei Chișinău, potrivit unei decizii a Consiliului Superior al Magistraturii.

Decizia a fost luată după ce vicepreședintele Judecătoriei Buiucani, Dorin Dulghieru, a trimis o solicitare în adresa CSM prin care a cerut să fie sistată activitatea instanței pentru șapte zile, iar angajații să fie plasați în carantină.

Asta în condițiile în care o asistentă judiciară din cadrul Judecătoriei Chișinău cu sediul Buiucani a fost diagnosticată cu coronavirus pe data de 2 aprilie.

Citește și: EXCLUSIV// O angajată din cadrul Judecătoriei Chișinău, cu sediul Buiucani, testată cu Covid-19

SafeNews.md amintește că de dimineață, angajații Judecătoriei Chișinău cu sediul Buiucani s-au prezentat astăzi la serviciu.

Mai multe detalii: Covid-19// Noi detalii în cazul Judecătoriei Buiucani, unde o angajată a fost infectată cu coronavirus

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.