Acasă Justiţie DOC // Hotărârea CSM privind urmărirea penală și reținerea lui Ion Druță,...

DOC // Hotărârea CSM privind urmărirea penală și reținerea lui Ion Druță, anulată

0

Curtea de Apel Chișinău a anulat hotărârea CSM din 24 octombrie 2019 cu privire la sesizarea procurorului general interimar de atunci, Dumitru Robu, referitor la eliberarea acordului pentru pornirea urmării penale, reținerea, aducerea silită, arestarea, perchiziționarea și atragerea la răspundere penală în privința judecătorului și președintelui Curții Supreme de Justiție, Ion Druță. Dispozitivul Hotărârii în acest sens a fost emis luni, 7 decembrie, de către Completul specializat pentru examinarea acțiunilor în contencios administrativ al Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ al Curții de Apel Chișinău, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md.

„Conform art.224 al.(1) lit.a) Cod Administrativ, instanța de judecată,
hotărăște:

Se anulează hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr.375/25 din 24 octombrie 2019 cu privire la sesizarea procurorului General interimar, Dumitru Robu, referitor la eliberarea acordului pentru pornirea urmării penale, reținerea, aducerea silită, arestarea, perchiziționarea și atragerea la răspundere penală în privința judecătorului și președintelui Curții Supreme de Justiție, Ion Druță”, se menționează în Dispozitivul Hotărârii.

Ion Druta CSM by Ziarul de Gardă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.