Acasă Politic DOC// Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a solicitat de urgență imagini video din...

DOC// Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a solicitat de urgență imagini video din Parlament în legătură cu ultimele declarații referitor la Ștefan Gațcan

0

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a solicitat de urgență imagini video din Parlament în legătură cu ultimele declarații referitor la Ștefan Gațcan.

„Am solicitat de urgență imaginile video din parlament ca să îmi pot forma o opinie clară despre ce se întâmplă. Semnele sunt îngrijorătoare, dar nu vreau să adaog de la mine. E în interesul în primul rând al celor din PSRM care dețin controlul asupra parlamentului, să ofere absolut toate imaginile în care apare deputatul Gațcan. Sunt ultimul care o să-l apăr. Nu e despre Gațcan. E despre metodele banditești care par a fi aplicate. Uite așa aleși ai poporului”, a declarat Dumitru Alaiba. 

Menționăm că „Pro Moldova” susține că Ștefan Gațcan ar fi fost sechestrat în Parlament de mai mulți deputați socialiști și a fost impus să semneze cererea de demisie din funcția de deputat. 

DOC | Un deputat PAS solicită de urgență imagini video din Parlament în legătură cu ultimele declarații referitor la Ștefan Gațcan

radiochisinau.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.