Acasă Politic DOC// Deputatul Dumitru Alaiba cere Procuraturii și Autorității Naționale de Integritate să...

DOC// Deputatul Dumitru Alaiba cere Procuraturii și Autorității Naționale de Integritate să efectueze un control al averii președintelui Igor Dodon

0

Deputatul fracțiunii PAS, Dumitru Alaiba, a înaintat vineri demersuri în adresa Procuraturii Generale și Autorității Naționale de Integritate în care le cere să efectueze un control al respectării regimului juridic al averii și al conflictelor de interese de către președintele Igor Dodon. 

În demersurile sale, parlamentarul face trimitere la mai multe neconcordanțe din declarațiile de avere ale șefului statului, la imobilul de lux în care locuiește acesta, creditele la preț preferențial pe care le-a contractat Igor Dodon, dar și la opulența pe care o afișează și pe care, potrivit lui, nu și-ar putea-o permite un demnitar onest. Alaiba s-a referit și la câteva investigații jurnalistice care arată că președintele nu a declarat mai multe mijloace de transport, dar și că a avut parte de vacanțe care costă mult peste veniturile oficiale pe care le-a înregistrat.

Anticoruptie.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.