Acasă Justiţie DOC // CSJ își închide ușile. Ședințele de judecată, contramandate

DOC // CSJ își închide ușile. Ședințele de judecată, contramandate

0

Curtea Supremă de Justiție își sistează activitatea pentru următoarele zile. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către președintele interimar al CSJ, Vladimir Timofti.

În perioada 07.04.2020 – 17.04.2020, Curtea Supremă de Justiție nu va activa. Astfel, ședințele de judecată, precum și pronunțarea hotărârilor motivate pe cauzele penale fixate pentru perioada 07.04.2020 – 17.04.2020 se contramandează”, se menționează într-un comunicat de presă al instituției.

Totodată, în cazul apariției necesității examinării de urgență a unor cauze ce nu pot fi amânate, „vor fi antrenați judecătorii, personalul strict necesar înregistrării și repartizării dosarelor, precum și asistentul/asistenții judiciari ai judecătorilor raportori pe cauzele respective”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.