Acasă Social DOC // Ceremonia de primire a ajutorului din România s-ar putea desfășura...

DOC // Ceremonia de primire a ajutorului din România s-ar putea desfășura în PMAN

0

Consilierii municipali ai fracțiunii Platforma DA au depus astăzi un demers către primarul general al capitalei cu privire la desfășurareea evenimentului de recepționare a ajutorului umanitar din România, solicitând să se acționeze conform petiției semnate on-line de sute de cetățeni ai Republicii Moldova, transmite un comunicat al Platformei DA, transmite deschide.md.

Cele 20 de camioane cu echipamente sanitare (500.000 de măști de protecție, 25.000 de combinezoane, mii de viziere, ochelari de protecție, mănuși și cutii de medicamente) trebuie să fie întâmpinate pe măsură.

Din respect față de gestul generos al României consilierii au solicitat desfășurarea evenimentului solemn de primire a ajutorului umanitar în Piața Marii Adunări Naționale și au obținut autorizaţia de a desfășura acolo evenimentul desfàşurare a evenimentul.

Platforma DA salută și mulțumește cu multă considerație autorităților române pentru suportul imens acordat Republicii Moldova în condiții dramatice legate de pandemie și menționează că nu vor uita niciodată acest gest frățesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.