Acasă Social DOC// 8 profesori infectați cu virusul COVID-19. Un liceu își sistează activitatea

DOC// 8 profesori infectați cu virusul COVID-19. Un liceu își sistează activitatea

0

Un liceu din orașul Drochia își sistează activitatea din cauza depistării mai multor cazuri de COVID-19, în rândul profesorilor. Anunțul a fost făcut de către președintele raionului Drochia Alexei Vasilean, printr-un mesaj lăsat pe pagina sa de facebook.

Cu părere de rău, suntem nevoiți să sistăm activitatea LT M. EMINESCU din or. Drochia, din data de 22.09.2020, pînă la data de 06.10.2020. În legătură cu depistarea de cazuri confirmate pozitiv cu noul virus COVID-19 în rîndul cadrelor didactice (8 cazuri). Decizia dată, de către Comisia raionala extraordinară de sănătate publică, a fost luată în urma demersurilor înaintate de către CSP Soroca şi Direcția Învățãmînt, tineret şi Sport (Direcția Educație).
IP LT M. EMINESCU va activa în regim online, durata sistării activității instituției date poate fi revizuită în funcție de evoluția situației epidemiologice. ” se arată în mesajul postat de Alexei Vasilean.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.