Acasă Extern Diana Șoșoacă se vrea la Președinția României? M-am săturat de mizerie

Diana Șoșoacă se vrea la Președinția României? M-am săturat de mizerie

0

Ajunsă la Bruxelles alături de Luis Lazarus, grație câștigului de la alegerile europarlamentarel, fosta senatoare a României, Diana Șoșoacă, s-a filmat spunând că „va aduce aici în Parlamentul European toate mizeriile din Parlamentul României” și a dat de înțeles că numele său s-ar putea regăsi pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc la sfârșitul anului.

Filmarea a fost postată pe pagina de Facebook a eurodeputatului român, Luis Lazarus, care a înscris un câștig considerabil la alegerile europarlamentare, aflat pe listele formațiunii SOS România, condus de Diana Șoșoacă. În videoclipul de aproape o oră, liderul partidului SOS România a promis să dezvăluie eurodeputaților europeni neregulile din România și din Parlamentul României și s-a artătat bucuroasă pentru faptul că va beneficia de propriul său birou, scrie Adevarul.ro.

De asemenea, fosta senatoare a dat se înțeles că numele său va fi prezent pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul acesui an.

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României. Pentru ce a făcut Simion cu „te agresez sexual, scroafo”, își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte. Bravo mie că sunt grasă, mă! Știți câte grase sunt aici? Bravo nouă! Sunt mândră că sunt grasă și reprezint toate grasele din lumea asta. Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou. Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție”, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

Luis Lazarus a venit cu o completare pentru declarațiile Dianei Șoșoacă, spunând că „venim la președinție”.

Formațiunea SOS România, fondată și condusă de Șoșoacă, a înregistrat un scor național de 5,03% la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Astfel, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au căpătat câte două mandate de eurodeputați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.