Acasă Politic Diacov, despre presupusa implicare a sa în litigiul dintre ginerele său și...

Diacov, despre presupusa implicare a sa în litigiul dintre ginerele său și fosta concubină a acestuia: „Eu nu mă implic în treburile lor, ambii părinți trebuie să aibă acces la COPIL”

0

Președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, respinge acuzațiile potrivit cărora ar avea vreo contribuție la faptul că ginerele său, Wael Sulaiman Almaree, cetățean străin, a avut câștig de cauză în fața fostei concubine privind drepturile asupra unei minore de șase ani.

Avocatul Ion Dron acuza faptul că magistrații Curții de Apel au decis ca fetița ei de șase ani să fie în grija tatălui biologic, Wael Sulaiman Almaree, care a plecat de lângă mama sa când copilul avea doar trei luni, deoarece acesta ar fi în prezent ginerele lui Diacov.

„Ginere, neginere – nu are importanță. Eu nu mă implic în treburile lor. Eu știu că ambii părinți trebuie să aibă acces la copil. Dacă avocatul Dron e angajat de una dintre părți, atunci el o să apere acea parte. Ceea ce spune Dron sunt prostii. Eu știu că mama a luat copilul și, prin Transnistria, l-a scos din țară și a plecat la Baku”, a declarat Dumitru Diacov pentru Ziarul NAȚIONAL.

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) urmează să decidă joi, 6 august, dacă un copil de șase ani, crescut până acum de mamă, va ajunge la tatăl lui biologic sau rămâne alături de cea care i-a dat viață. Dosarul va fi examinat de completul de judecată format din Tamara Chișca-Doneva (judecătoarea care a făcut parte din completul de judecători ce a luat decizia finală în cazul „Gemenii” ce a dus la obligarea statului de către CtEDO să achite prejudicii de până la 3,6 mln. de euro), M. Ghervas, M. Pitic, N. Craiu, A. Cobaneanu.

ziarulnațional.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.